Stofzuiger aanbieding

Ben je op zoek naar een goede stofzuiger aanbieding die ook nog eens duurzaam is? Stel dan de vraag: wanneer is een apparaat echt duurzaam? Opvallend is dat vaak de meer duurzame modellen van een stofzuiger aanbieding ook stiller zijn. Toch is het goed ook hier zelf te checken. Zo kan een zogenaamd stil model toch nog meer dan 75 decibel aantikken. Hoe weet je welke de duurzaamste is? Ook bij een stofzuiger aanbieding vind je een energielabel. Nu verwacht je van een stofzuiger aanbieding met label A dat het dus ook de zuinigste is. Toch is het verstandig om ook hierbij te controleren of dit echt klopt, door naar het jaarlijks energieverbruik te kijken.

Stofzuiger aanbieding: zuinig met zuigkracht

Het jaarlijkse energieverbruik van een stofzuiger aanbieding kan bij label A variëren van 20 kW tot meer dan 30 kW per jaar. Met het eerste model verwacht je meer te besparen.

Maar het kan verschil maken hoe je de stofzuiger gebruikt. Een model waarbij is aangegeven dat die 28 kWu per jaar verbruikt, zou zomaar eens zuiniger kunnen zijn dan een model met een indicatie van 23 kWh per jaar.  Bijvoorbeeld doordat je minder zuigkracht gebruikt. Dat is net zoiets als zuinig auto rijden. Er zijn ook stofzuiger aanbiedingen  die dit automatisch voor je doen.

Vergelijk de specificaties van je stofzuiger aanbieding

Gelukkig kun je op de sites van leveranciers als Coolblue, Bol en Expert alle goed vergelijken. Met de mogelijkheid om 3 keuzes van tegelijk met elkaar overzichtelijk op een rijtje te zetten. Daarbij kun je bij een stofzuiger aanbieding van Bol en Expert goed het energieverbruik bekijken, terwijl Coolblue zich het meest richt op diversiteit in hulpstukken. In elk geval helpen alle sites je in de keuze voor en stofzuiger aanbieding van merken als Miele, Bosch en Philips.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *