Met een Applications Manager geen last van langzame applicaties

Een Applications Manager is een oplossing die de beschikbaarheid en de prestaties van een applicatie verbeterd en andere componenten die samen met de applicatie werken. Dit zorgt voor een hogere up-time en voor snellere reacties van de applicatie. Er zijn  ook beheer mogelijkheden van de prestaties waarbij horen de servers waar de applicatie op draait maar ook de databases, webservices en cloud. Daarnaast is het ook mogelijk om een aangepast script toe te voegen en monitoren. Voor IT beheerders is het ook een mogelijkheid om een scala te doen voor beter beheer van de business service. Denk hierbij aan infrastructuur monitoren, maar ook aan een event log analyse voor betere log beheer en ook aan event beveiliging. Het kan ook zijn voor een bandbreedte analyse.

CBA Benelux

Een andere vorm van management

Van een Applications Manager zijn er meerdere vormen een van deze vormen is de architectuur Enterprise editie. Deze enterprise editie een betaalbaar en ook schaalbaar voor de middel tot grootte bedrijven. Dit is de perfecte tool als je je applicaties wilt monitoren en alle onderliggende structuurelementen. Deze enterprise editie is een ondersteunend monitoringssysteem en kan tot wel 50.000 verschillende applicaties monitoren. Ook beschikt de enterprise over alle functionaliteiten van de standaard Applications Manager. Daarnaast heeft het ook unieke funties die functies zijn:

  •  De mogelijkheid verder op te schalen in het aantal monitors
  • Een geconsolideerde view van afgeschermde netwerken
  • Vergelijk de prestaties vanuit verschillende geografische locaties
  • Failover support

Je kan In één overzicht alle belangrijke data en rapporten die vanuit verschillende managed servers verzameld worden in een duidelijk overzicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *