Betaalbare oplossingen voor iedereen

cloud mac

Met een cloud mac oplossing werken moet voor iedereen toegankelijk zijn en niet te vergeten betaalbaar, niet voor niets biedt coudmaccom producten en diensten die wereldwijd voor iedereen betaalbaar zijn. Of je nu een student bent of een doorgewinterde ontwikkelaar op computergebied, het bedrijf biedt verschillende Mac server oplossingen die je kunt huren in de Cloud. Dit bespaart je de aanschaf van dure Apple apparatuur, in tegenstelling tot een klein bedrag per maand wat je nu kwijt bent voor de service die er geboden wordt. Altijd werken met de nieuwste technieken op Apple gebied tegen een flexibel maandtarief.

cloud mac

Je hoeft geen Mac te hebben

Het grote voordeel van Mac in de cloud is dat je zelf geen dure apparatuur hoeft te kopen om er gebruik van te kunnen maken. Met de toegang tot de servers, heb je een volledige service die een mac in de cloud biedt. Met je windows laptop kun je eenvoudig toegang krijgen tot de servers met een unieke code, je kunt de software ook zelf installeren met de volledige rechten die daarbij horen. Door de nieuwste technieken die worden gebruikt heb je altijd de beste hard en software om te gebruiken, verschillende nieuwe producten zijn mogelijk om te huren voor het optimale resultaat.

Toegang tot een groot geheugen

Voor een betaalbaar bedrag per maand krijg je toegang tot een groot geheugen en een hoeveelheid GPU kracht. Met een gedeelde Mac omgeving heb je wereldwijd toegang via een VNC, met de vooraf geïnstalleerde software kun je direct aan de gang gaan. Door de perfecte glasvezelverbinding die er is, heb je altijd snel toegang en ervaar je nooit problemen met het systeem. Op de website cloudmac.com kun je naast alle mogelijkheden ook de producten zien die je kunt huren voor een vast laag bedrag per maand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *