​​Met je smartphone de Bosch wasmachine bedienen!

Zoek je een Bosch wasmachine aanbieding en ben je ook zo’n multi-tasker die alle ballen binnen en buiten het huishouden tegelijk in de lucht moet zien te houden? Dan is tijdsbesparing vast jouw grootste wens voor een nieuwe was reus. De makers van Bosch wasmachines hebben hierin met jou mee gedacht. Want met het bijzondere Home Connect systeem van een Bosch wasmachine kun je nog makkelijker multi tasken: het enige wat je hoeft te doen is even de slimme Easy Start applicatie downloaden. Nooit meer frustraties over tijdgebrek. Op het punt staan te vertrekken, is vanaf nu geen punt meer. Met het perfecte plannings systeem van Bosch is je was precies op het juiste moment klaar. Een smartphone kan de was doen!

Duurzaam en hip: de Bosch wasmachine

Heb je naast tijdsbesparing ook energiebesparing voor een nieuwe Bosch wasmachine hoog in het vaandel? Maar vind je de uitstraling van je huishoudelijk interieur minstens zo belangrijk? Duurzaamheid is hip en kan heel goed samen gaan met een tof design. Dat bewijzen de makers van de Bosch wasmachine modellen, door al in het meest voordelige model een goed pakket aan duurzame basis eigenschappen te verpakken. Hoe duurzamer, hoe hipper moeten ze gedacht hebben; want de meer energiezuinige modellen zijn steeds iets meer gestroomlijnd. Maar ook de meest betaalbare modellen hebben een wat meer ronde en vriendelijke look. Zo´n huisgenoot past in zowel een stijlvolle, strakke woning als in een knus en gezellig nest.

Op je smartphone, met die Bosch wasmachine

Ook de geavanceerde technieken om water te besparen en de wasduur te verminderen zijn trouwens terecht kenmerken waar de makers van een nieuwe wasmachine trots op zijn. Bovendien is het aantal decibellen van een Bosch wasmachine ook bij het goedkoopste model al een stuk naar beneden gebracht. Als je een Bosch wasmachine hebt, kun je met je smartphone de was doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *